Латиноамеричка глумица, позната по улози у серији "Касандра", требало би да у наставку најуспешнијег домаћег филма и серије игра вођу криминалног клана из Јужне Америке.

Ову улогу је сама Касандра призвала кад је недавно рекла да прати рад Милоша Биковића и да би волела да игра с њим.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

- Наравно да сам чула за Биковића, волела бих да снимим филм са њим, рекла је Кораима и додала да прижељкује да се врати у Србију, коју је посетила 1997. године.

Тада је њена серија "Касандра" рушила рекорде у гледаности.

Фото: Архив Новости

 

 

- Сањам да се вратим у Србију! Била сам веома срећна док сам била код вас, то ми је једна од најдражих успомена у животу. Људи су били љубазни, пажљиви и пуни подршке. Ценим љубав коју сам деведесетих година добила од вас, чувам је у срцу и дан-данас.

Фото: АТА имагес

 

 

Гас до даске

Те њене речи допрле су до продуцената "Јужног ветра", који су решили да јој понуде улогу. Ако преговори уроде плодом, Касандри ће се две велике жеље - да глуми са Биковићем и врати се у Србију - остварити већ крајем лета, када почиње снимање трећег дела "Јужног ветра", који ће се звати "Гас до даске".

Фото: АТА имагес

 

 

- Продуценти "Јужног ветра" воле да у својој екипи имају и светски познате глумце. Тако се у првој сезони појавио италијански глумац Пасквале Еспозито, а у другој холивудске звезде Вилијам Болдвин и Ерик Робертс. За трећу сезону увелико трају преговори са славним данским глумцем Мадсом Микелсеном, а на списку се неочекивано појавило још једно име - Кораима Торес, прича извор близак продукцији "Јужног ветра" и открива детаље улоге која је намењена латиноамеричкој глумици:

- Након што је Касандра изјавила да би волела да игра са Биковићем, продуценти планирају да и њу укључе у филм. Ако све буде текло по плану, Касандра би требало да заигра вођу криминалног клана из Јужне Америке. Наравно, имаће сцене са Биковићем, али детаље сценарија још не смем да откривам. Потписивање уговора зависи од њених обавеза.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: