Latinoamerička glumica, poznata po ulozi u seriji "Kasandra", trebalo bi da u nastavku najuspešnijeg domaćeg filma i serije igra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike.

Ovu ulogu je sama Kasandra prizvala kad je nedavno rekla da prati rad Miloša Bikovića i da bi volela da igra s njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

- Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim, rekla je Koraima i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine.

Tada je njena serija "Kasandra" rušila rekorde u gledanosti.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

- Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. LJudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas.

Foto: ATA images

 

 

Gas do daske

Te njene reči doprle su do producenata "Južnog vetra", koji su rešili da joj ponude ulogu. Ako pregovori urode plodom, Kasandri će se dve velike želje - da glumi sa Bikovićem i vrati se u Srbiju - ostvariti već krajem leta, kada počinje snimanje trećeg dela "Južnog vetra", koji će se zvati "Gas do daske".

Foto: ATA images

 

 

- Producenti "Južnog vetra" vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Koraima Tores, priča izvor blizak produkciji "Južnog vetra" i otkriva detalje uloge koja je namenjena latinoameričkoj glumici:

- Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike. Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza.

(Informer)

BONUS VIDEO: