Да љубав не познаје границе доказала је руска тенисерка Марија Шарапова када је 2010. године упловила у везу са Београђанином, некадашњим кошаркашем Сашом Вујачићем.

Њих двоје су се забављали око две године, усликани су много пута у јавности док су уживали и своју љубав нису крили од очију јавности. Све је било бајковито, а многи су само чекали тренутак када ће објавити свадбу.

Како су светски медији писали она је на крају и заказана за 10. новембар 2012. године. Њих двоје су до детаља испланирали све. Свадба је требала да буде уприличена у Истанбулу, Марија је већ бирала венчаницу, блиски људи се спремали за славље.

Фото: Профимедиа

 

А онда, уместо да Марија постане српска снајка уследио је разлаз. Ова вест многе је шокирала и изненадила.  Новинари из Италије су преко извора блиском Вујачићу сазнали и разлоге раскида.

Ако је вероати њиховим писањима у питању су биле, наводно, спортске обавезе, односно бројна путовања широм света због којих су се виђали ретко, па се њихова љубав угасила.

- Гледала сам на телевизији свадбу принца Вилијама и Кејт Мидлтон, која је привукла пажњу милиона људи. Мени се допала младина венчаница. Ипак, наше венчање неће бити ни приближно тако грандиозно као у британској краљевској породици. Одржаће се у најужем кругу људи - испричала је Шарапова једном приликом.

Фото: Профимедиа

 

Након што је прошло мало времена лепа Рускиња је демантовала да ће се удати у скорије време.

Након везе са Сашом она је била у озбиљној вези са бугарским тенисером Григором Димитровим, а потом са енглеским милионером Александером Гилкесом с којим има и дете.

Гилкес је рођен је у Лондону, потиче из богате породице, отац је чувени дентиста, а мајка професорка на Оксфорду. Студирао је на престижном факултету и дружи се са британским џет сетом. Између осталог, добар је пријатељ са принчевима Вилијамом и Харијем.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: