Певачуца Цеца Ражнатовић разговарала је са гостима своје емисије о искреости према партнерима, те се присетила једне ситуације коју је имала са покојним супругом.

- Мој покојни супруг је био такав, што на ум, то на друм. У неким ситуацијама, кад седимо у неким друштвима, умирем, црвеним се, али он ти каже шта мисли и то ти је тако - рекла је она, па открила да је јој је једном приликом било јако непријатно због његове пароле "што на ум, то на друм".

Фото: АТА имагес

 

 

- И сад једном приликом ми се договоримо, пита га један пријатељ за неко мишљење да он изнесе и сад ми возимо се до тих пријатеља. Ја све време у колима причам: "Немој бити превише директан. Лепо реци човеку, да се не осећа лоше". Сматрао је да то што је он нешто написао, да то ништа не ваља, испричала је Цеца.

Фото: Н. Параушић

 

 

- И ја сад кажем: "Не мораш да кажеш да ништа баш не ваља, него фино кажеш. Он каже: "Добро, чуо сам те женска главо, престани да ме масираш". Улазимо код људи и он са врата овако: "Људи, ја не могу више да издржим. До сад ме пеглала да ти не кажем истину. Ништа не ваља", а ја умирем, да пропаднем у земљу. Он је, наравно, испао господин рекао истину а ја испала грбава, да нећу кажем пријатељима истину. Ја само не желим да се нико непријатно осећа. Можеш и на леп начин да кажеш. Више пута га ја газим испод стола да прекине. Он каже, престани да ме газиш то што сам наумио, ја ћу рећи. И опет ме посрами - испричала је Цеца у "Цеца схоw".

БОНУС ВИДЕО: