Певач Бојан Маровић прежио не једавно раскид емотивне везе који је певач недавно доживео, али упркос паду на љубавном пољу, не губи веру да ће пронаћи своју срећу.

- Ко не верује у љубав, не верује у живот, у себе... Љубав је све, ти си саткан од љубави, дошао си на овај свет из љубави, све те песме једног дана кад затворим очи заувек и тада ћу волети, отићи ћу пуног срца јер сам радио нешто што волим, куд ћеш боље од тога. То никад не ради против човека, ма колико те болело или било тешко, то кад уђе у ноте има неке своје друге стазе, каже он и додаје:

- Прави мушкарац је онај мушкарац који се не стиди да каже шта осећа, шта га боли, зашто је весео, то чак не иде на срце како су качили Балканцима, то није истина, ми смо јако срчани људи, имамо врелу крв за све.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми који се бавимо јавним послом имамо велику одговорност, не само музиком већ и ставом. Живимо у потпуно лудо време где се поред успеха не прашта ни култура, онда мораш да вратиш вредности кућног васпитања, мангупске приче са улице које знају да буду и симпатичне, нове за неке генерације које долазе, лепо је и када можеш да васпитаваш људе кроз музику, зар није то лепо?, истакао је он у емисији "Уна, дуе, тре".

До правих вредности му је веома стало, због чега неретко истиче да себе не сматра делом домаће естрадне сцене.

- Естрада је најшугавији посао на свету, она сама по себи носи неке нити које мени не припадају, другачије сам шпанован од самог старта, мене су критиковали да то како ја радим не може.

Фото: АТА имагес

 

 

Не крије да је помишљао да остави све.

- Одустајао сам од свега милион пута, али музика када ти уђе у крв то је то, ја сам од десете године челиста, ако одустанем од музике ја сам одустао од живота. Искрено да ти кажем, ја не знам да ти поправим сијалицу, али да ти отпевам и напишем песму то знам.

- Ја да се опет родим ја бих опет ово изабрао, јер куд ћеш боље, људи се окупљају око тога што радиш, на концертима неко клекне и запроси особу, ти си некоме обележио живот. Ја то некако лично доживљавам, као да се мени догађа, рекао је он.

БОНУС ВИДЕО: