Јелена у први мах није препознала млађу колегиницу на фотографију коју су јој предочили током једног телевизијског гостовања, а онда је започела своје излагање.

- Обично морам да гуглам када је реч о новим људима са јавне сцене. Али, да ми ти ниси рекао да је ово Бресквица, ја буквално не бих препознала. Не знам да ли њу неко уопште и препознаје на улици? То су ти људи који имају тај неки неутрални, непрепознатљиви вајб. Чак нису инспиративни за неко коментарисање - била је искрена Јелена, те додала:

- Ово није лоша хаљина. Јако интересантна слика неке девојке, рендом девојке. Ништа специјално, ништа погрешно, ни превише лоше, може бити било ко. Ти кажеш да је Бресквица, ја ти верујем - додала је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic TV

 

- Вероватно бих мислила да је дошла да дели неке листиће за фаст фоод. То су неке нове генерације које стварно мање више немају тај печат који имају велике, праве, харизматичне личности, велики играчи. Него тако трају, битишу и нестају - била је оштра Јелена.

- За разлику од Брене и од Зорице које су биле шокантне, у страви и ужасу, ово чак није ни шокантно. Само једна бледа, празна крпа. Двојка - казала је она за ТВ Хајп.

БОНУС ВИДЕО: