Славиша ради "великим темпом", а значајне улоге је добио у филму "Јужни ветар" и "Убице мога оца".

- Сваке године има посла. Улоге у "Малом Буди" и "Јужном ветру" су ме одредиле, то сам урадио како треба, иако нису биле велике, биле су значајне. Онда су уследиле "Убице мога оца", ту сам направио искорак и после одигравши Аписа, показао сигурност да могу да носим. Звони телефон редовно, није лоше. Умори се човек од јурњаве страшне - изјаио је глумац који је на својој кожи хиперпродукцију.

- Притисак је био огроман, често сам се будио незнајући у ком сам граду. Сада могу и да бирам и себи олакшам живот, нерадећи онолико као пре, апсолутно свесно. Не знам да ли сам одгледао двадесет одсто својих улога. Мислим да ништа нисам урадио лоше на телевизији, а у позоришту са пола ствари нисам задовољан - закључио је.

Фото: АТА имагес

 

Глумац је из Црне Горе дошао у СРбију да гради каријеру, а у томе су му помогли пријатељи и супруга Тијана: 

- Заувек сам захвалан Стели Ћетковић која ме је препоручила за прву улогу. Као и Наташи Дракулић и Данилу Бећковићу који су ми каријеру потпуно спасили. Од пријатеља бих споменуо Сергеја Ћетковића, Андрију Милошевића и Мићу Ђикановића, Небојшу Перића, били су ми више него браћа када сам се сналазио у Београду - рекао је и додао:

- И да не заборавим моју супругу, која је у временима када сам се борио да успем као глумац, носила моје фотографије на кастинге и покушавала и успевала да ми нађе мале улоге за почетак. Трудим се да то покажем и оправдам, не онолико колико бих волео, али увек мислим да ћу наћи довољно времена да им се захвалим.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: