Популарна звезда је на свом Јутјуб каналу открила да ће крстити сина, па открила какав је Марио као беба: 

- Хоћу. Јако брзо надам се. Само да породица, пријатељи и кумови, сви нађемо право време за то. Да смо сви ту. Ја сам имала 40 дана када су ме крстили у цркви у Крагујевцу. Одгајана сам у духу православља.- рекла је она и додала: 

- Синоћ је спавао 10 сати. Господине, мој мали господине. Цар. Прелепо је бити мама. То је микс емоција. То је једна константна брига, да му не фали длака са главе. Кад дођем мртва уморна са концерта и погледам га, добијем супермоћ. 

 

 

Марија се осврнула и на Верицу, чак је истакла да више воли Мариа него њу: 

- Један дан каже да, други дан каже не, трећи дан „где је моје пиле?“ Она је луда баба, најлуђа баба на свету, буквално не могу да је се отресем. Значи баба, јавни апел, мораш да схватиш да ти мораш да будеш баба и да некад требаш да одеш, да мало одмориш. Вера неће да иде кући, опседнута је њиме, тако да ја мислим да њега сад воли више него мене - казала је певачица и признала све о његовом имену.

- Желела сам да се зове на слово "М" и ја сам желела да се зове "Маx". Онда наравно, моје другарице сељанке су рекле "Да даш детету име да се зове као куче". Због тренутка процеса, папирологије док смо били у болници, то се све мора попунити и дошла је жена и питала како се зове. Сви су кренули да смишљају на слово "М" и неко је рекао "Марио" и ја сам само рекла "Пишите Марио". Лепо ми је. Надам се да те неће бити блам што се зовеш Марио, а мама ти се зове Марија. Слатко ми је - рекла је Марија у свом видеу на платформи Јутјуб.

БОНУС ВИДЕО: