Наталија Наташа Лучанин била је заносна лепотица која је освајала многе мушкарце. Плава коса, пуне усне и њен поглед који хипнотише били су симболи по којима су је памтили многи. 

Због јединственог изгледа се прославила улогом у филму "Ми нисмо анђели", а било је неопходно неколико минута да је годинама памте. Она је Николу Коју, који је у филму глумио главног лика Николу потпуно очарала када је стала на подијум за плес. Једна реченица чувене Јулијане, тако се звао њен лик била је довољна да се Никола распамети. 

Instagram printscreen/natalijanatasalucanin

 

"Да ли си икада водио љубав на подиуму за игру", гласила је Наталијина реплика, а коју деценијама касније нико није заборавио. 

Глумица је и у серији "Полицајац са Петловог брда" освојила и Љубишу Самарџића, тачнијеинспектора Бошка Симића. Наталија се после ових улога прославила и у другим прјектима, али се после повукла из јавног живота. 

Глумом је почела да се бави крајем осамдесетих година, било је то у филму "Мис", а онда су се ређали наслови: "Лијепе жене пролазе кроз град", "Ловац против топа", "Телефономанија", "Специјална редакција", поменути филм Срђана Драгојевића "Ми нисмо анђели", "Црни бомбардер" у којем је играла Тању, серија "Полицајац са Петловог брда" где је била Анђела, култно остварење Драгојевића "Лепа села лепо горе“ у којем је глумила болничарку..

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: