Водитеља је у срећном браку са Марком Коном, музичаром, а сада је у својој великој исповести открила да не разговара са мајчином страном породице:

Проблем је имовина која није остала њеној мајци, а како истиче, ни њој та имовина не треба: 

- Није да не причам са целом фамилијом, али нисам у контакту са 90 посто њих. То су српска посла. Наследство, имовина, то ми је остало у аманет од маме покојне. Тако да ето зато. Она се посвађала са тим делом фамилије и ја просто не могу да наставим контакт, ако су они њу повредили.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

 

- Имовина се води на њену рођену сестру. Ја немам никакав део. Није ни да ми треба, али то је моју мајку погодило и ту смо завршили причу - рекла је у својој исповести за "Хyпе" Милица Кон.

Увек ведрог духа, Милица је испричала како су њена деца добила имена:

- Клара је једна пра прабака из Маркове породице, тако да је била једна Клара Кон у њиховој породици, а Ернест је... Иако није моја породица ја на њих гледам као да јесу. Ернест је добио име по Марковом прадеди који је био врло цењен и поштован и спасио је целу породицу Холокауста. Продао је фабрику четки, првог Форда и велики део породице је спасио. Наш син, ја верујем да му је то име и дало снагу и да га је спасило. Он на рођењу није био жив и то нико не зна, осим нас као породице. Ја верујем да му је то име спасило живот. Да је тај човек који је тако снажан који је умро у 90 и некој години и успео да одржи породицу на окупу, да је то име дало јачину и нашој беби - истакла је водитељка за "Хyпе".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

 

БОНУС ВИДЕО: