Voditelja je u srećnom braku sa Markom Konom, muzičarom, a sada je u svojoj velikoj ispovesti otkrila da ne razgovara sa majčinom stranom porodice:

Problem je imovina koja nije ostala njenoj majci, a kako ističe, ni njoj ta imovina ne treba: 

- Nije da ne pričam sa celom familijom, ali nisam u kontaktu sa 90 posto njih. To su srpska posla. Nasledstvo, imovina, to mi je ostalo u amanet od mame pokojne. Tako da eto zato. Ona se posvađala sa tim delom familije i ja prosto ne mogu da nastavim kontakt, ako su oni nju povredili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

 

- Imovina se vodi na njenu rođenu sestru. Ja nemam nikakav deo. Nije ni da mi treba, ali to je moju majku pogodilo i tu smo završili priču - rekla je u svojoj ispovesti za "Hype" Milica Kon.

Uvek vedrog duha, Milica je ispričala kako su njena deca dobila imena:

- Klara je jedna pra prabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - istakla je voditeljka za "Hype".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

 

BONUS VIDEO: