Фиби, Рејчел, Моника, Џои, Чендлер и Рос на екрану су деловали као најбољи пријатељи. Снимања серије "Пријатељи" гледаоцима су представљена као забавна, испуњена смехом, хумором и добрим расположењем, а то уверење владало је пуних 30 година. Све до сада.

Фото: Профимедиа

 

Позната глумица Оливија Вилијамс, која је у Нетфликсовој серији "Круна" играла Камилу Паркер Боулс, проговорила је о узнемирујућем искуству са снимања чувеног ситкома "Пријатељи".

Она се појавила у дводелној епизоди четврте сезоне серије, названој "Тхе Оне Wитх Росс’с Wеддинг", у којој је играла деверушу Фелисити, која се допала Џоију. Епизода приказује лондонско венчање Роса и Емили, које је упропашћено након што је он пред олтаром случајно изговорио Рејчелино име. 

Фото: Профимедиа

 

Глумица је рекла да јој се није допало како се продуценти понашају према глумцима. Наиме, током снимања упознала је једну угледну старију глумицу која је напустила снимање након што се на њу извикао један од продуцената.

- "Пријатељи" су били бренд у који си морао да се уклопиш. Након што дођете на шминкање и фризуру, кажу вам: "Ово је изглед који циљамо". То је у мом случају укључивало чупање целих обрва. Буквално сам морала да их молим да ми не почупају обрве јер ће ми можда требати за други посао. То је разлог зашто ми је цело то искуство било узнемирујуће - открила је Вилијамс, преноси Варајети.

У серији су играли Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мет Лебланк, Метју Пери, Дејвид Швимер, као и многобројни гостујући глумци. Серија се приказивала у периоду од 1994. до 2004. године и имала је укупно 10 сезона.