На магистралном путу М1.8 код Сребреника у Босни и Херцеговини јуче се догодила тешка саобраћајна несрећа у којој је учествовало једно војно возило ЕУФОР-а.

Како пише тамошњи портал "Црна-хроника.инфо", возач возила ЕУФОР-а је изгубио контролу и забио се у стену.

Том приликом су три војника задобила повреде, а сада је познато њихово здравствено стање.

- У Универзитетски клинички центар Тузла дана, 23.4.2024. године у 19:52 сати у пријемну амбуланту Клинике за хирургију ЈЗУ УКЦ Тузла, санитетским возилом УН снага довежена су три пацијента, након што су суделовали у саобраћајној несрећи у Сребренику.

Након прегледа и обраде од стране лекара Клинике за хирургију један пацијент је отпуштен на амбулантно лечење, док су два задржана у Универзитетском клиничком центру Тузла на опсервацији.

Пацијенткиња иницијала Г. Ц. (22) након спроведене дијагностичке обраде хоспитализована је на Одељењу опште абдоминалне хирургије Клинике за хирургију ради опсервације због контузија у пределу главе и тела. Пацијенткиња је хемодинамски и респираторно стабилна, задовољавајућег општег стања, без тегоба.

Пацијент иницијала М. Ф. (27) након спроведене дијагностичке обраде хоспитализован је на Одељењу опште абдоминалне хирургије Клинике за хирургију ради опсервације, укључена је ординирајућа медикаментозна и инфузиона терапија. Пацијент хемодинамски и респираторно стабилан задовољавајућег општег стања, без тегоба - рекла је портпаролка УКЦ Тузла Ерсија Ашчерић.

(црна-хроника.инфо)

БОНУС ВИДЕО: