Таква је ситуација са женама рођенима у ова три хороскопска знака, које су врло одлучне, самоуверене и неустрашиве у љубавним везама. Ево о којим је знаковима реч. 

Лав

Лавице су праве краљице зодијака. Оне су храбре, самопоуздане и не боје се да покажу своју снагу и вољу. У љубавним везама често преузимају иницијативу и воле да буду главне, што их чини доминантним у том односу. Желе да им њихов партнер увек пружа пажњу и показује поштовање, желе да буду најважније особе у животу својих партнера.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Жене рођене у знаку Шкорпије изузетно су страствене и посвећене партнеру, али могу да буду изазовне и захтевне у вези. Оне могу дубоко да продру у осећања партнера и често могу да манипулишу њима, а да то партнери уопште и не примете. Увек ће се веома трудити да све буде баш онако како оне желе и никако другачије.

Ован

Храбре и независне, жене рођене у знаку Овна не боје се изазова. Изузетно су одлучне и често преузимају контролу у љубавној вези. Њихова енергија и самопоуздање често привлаче партнере, али исто тако могу да изазову напетост у односу због њихове доминантне природе.

БОНУС ВИДЕО: