Takva je situacija sa ženama rođenima u ova tri horoskopska znaka, koje su vrlo odlučne, samouverene i neustrašive u ljubavnim vezama. Evo o kojim je znakovima reč. 

Lav

Lavice su prave kraljice zodijaka. One su hrabre, samopouzdane i ne boje se da pokažu svoju snagu i volju. U ljubavnim vezama često preuzimaju inicijativu i vole da budu glavne, što ih čini dominantnim u tom odnosu. Žele da im njihov partner uvek pruža pažnju i pokazuje poštovanje, žele da budu najvažnije osobe u životu svojih partnera.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije izuzetno su strastvene i posvećene partneru, ali mogu da budu izazovne i zahtevne u vezi. One mogu duboko da prodru u osećanja partnera i često mogu da manipulišu njima, a da to partneri uopšte i ne primete. Uvek će se veoma truditi da sve bude baš onako kako one žele i nikako drugačije.

Ovan

Hrabre i nezavisne, žene rođene u znaku Ovna ne boje se izazova. Izuzetno su odlučne i često preuzimaju kontrolu u ljubavnoj vezi. NJihova energija i samopouzdanje često privlače partnere, ali isto tako mogu da izazovu napetost u odnosu zbog njihove dominantne prirode.

BONUS VIDEO: