Сачувала је позитиван дух, а недавно је говорила о човеку којим је била опчињена: 

- Моју енергију не може ретко ко да прати. Је л’ треба неко са штапом у руци да ме води?Описаћу ти фрајера који постоје и коме сам написала божанствено писмо – рекла је Рушка једном приликом и истакла да му је написала писмо у ком је похвалила све његове адуте.

Фото: Профимедиа

 

- Допада ми се све на теби. Очи боје моде, коса боје лешника, осунчан тен, блистави зуби, мишићаво тело, музику коју слушаш када ми правиш јутарњу кафу. Једна шоља са две коцке шећера, са тобом сам научила да живим полако и да уживам у свим стварима. А највише у твојим нежностима, када смо водили љубав између два путовања – казала је водитељка у емисији "Магазин ин" пре извесног времена.

Кад је Ана имала четири године Рушка се удала за музичара Воју Милину и Ана се сећа живота са тим човеком као дивног периода одрастања уз човека којег је сматрала другим оцем.

– Био је веома посвећен породици, а према мени се понашао као отац. Водио ме је на скијање, научио ме је да пливам, одводио ме у школу и све је било дивно до моје 17. године и другог великог животног искушења за мене и моју мајку када је сазнала да он има љубавницу. Тај брак је пропао, а ја сам се емоционално анестезирала и затворила у себе. Бол који је кренуо након одласка другог најважнијег човека у мом животу је био снажан – рекла је Ана својевремено за медије.

БОНУС ВИДЕО: