Годинама уназад Кубура на свом имању са кумом прави ракију и вино, а сада је објавио снимак на свом Инстаграм профилу и показао како сређује виноград.

- Старо одлази - ново долази. За душебрижнике, ово није резидба. Скидамо тј. вадимо стари виноград, па следеће године садимо нови. Биће вина, биће вина, написао је глумац на свом Инстаграм профилу.

 

 

Подсетимо, Кубура је недавно открио у престоницу долази само због пословних обавеза.

- Ускоро би требало да почнемо да припремамо кајсије, јабуке, дуње и шљиве за ракију, али и производњу вина. За једно две-три године планирам да са кумом отворим малу бутик дестилерију, а онда и винарију, а у плану је и да направимо етно-село у Ратини, где је ушће Западне Мораве у Ибар. Имам 49 година и осећам потребу за мирнијим животом, животом који није лишен тешког рада већ стреса. Физички рад ме јако опушта, поготово када после напора добијем конкретан производ - рекао је Кубура недавно за "Ало".

Фото: В. Данилов

 

 

Кубура је већину живота провео у центру Београда, на Врачару, али је временом темпо градског живота почео да му смета.

- Дошао сам ’91. године у Београд и од тада сам на Врачару. То ми је било омиљено место, али последњих десет година то није више тако. То место постаје ментално сурово за живот. Тражим полако нешто у широј околини Београда, нешто што ће ми бити уточиште, да могу да нађем свој мир. Сад су након короне цене скочиле, али ћемо нешто наћи. Кућа или стан, битан ми је мир - рекао је Кубура за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: