Певачица Сара Рељић истакла је да је право чудо што је преживела, а током саобраћајке задобила је мање повреде и модрице. Аутомобил је скроз био уништен. Како каже, пре самог удеса била је у Грачаници и упалила свећу: 

-Хвала Богу, све је океј. Прво нисмо били баш океј, наравно угрували смо се, ту су биле и модрице, а ја заказала снимање спота. Сакривала сам са накитом, са перјем, нема чиме нисмо сакривали те модрице. Било је и главобоље, повређена рука, сада је све добро хвала Богу. Нов ауто је морао да се купи, тако да је то био мало непредвиђени трошак, с обзиром на то да сам много пара дала на албум и нисам очекивала. Али, морам да кажем, пре тога сам била у манастиру Грачаница, запалила свећу за живе и ја остадох жива, усред саобраћајне несреће. Тако да, то је нешто што стално враћам у глави и кажем "Хвала Богу што ме је сачувао" -испричала је Сара за "Гранд".

 

 

Сара је испричала како је током једног наступа доживела непријатност: 

- Певам ја и лик из публике ми показује на груди. Ја му кажем: "Срам те било", он наставља, ја му на микрофон викнем: "Јеси реалан, срам те било!". Он мени прилази и каже: "Испала ти си*а". Он је човек мени хтео да помогне, а ја сам пола сата певала тако са том испаднутом... атракцијом, али Боже мој. Хвала Богу ниије било никог да сними. Не знам како се то десило -  била је искрена певачица у емисији "Амиџи шоу".

БОНУС ВИДЕО: