Како се ситуација развијала тако је појединце почело да интересује какав је певач био у младости. Због тога је екипа "Блиц" телевизије отпутовала у његов родни крај и открила до сада непознате детаље: 

- Овде је одрастао. То је кућа, али та кућа у којој је он живео је срушена. Ту је одрастао, ту му је мајка, она је радила у извршном већу. Ја нисам одавде, ово је кућа од моје супруге, она га памти. Био је шерет добар. Ја сам учио овде у вјећници, тада студирао, а он и Дорис Драговић, свирао у колима, нормално он без возачке и тако даље, знао сам. Увек је био такав - каже са осмехом комшија.

- Ово је та кућа, само што је преуређена и продата. Мислим да му је нећака продала или неко од његове мајке - каже нам комшија који живи преко пута.

Фото: АТА имагес

 

У крају у ком је Џиновић живе, још увек станују људи који га памте од детињства:

- Ја њега знам од како знам за себе. Ту смо становали, његова мама је ту становала и тетка - рекао је комшија из улице у којој је одрастао познати певач:

- Он је једно време са њима живео, када је почео да пева онда се одселио, али, по мени се више он спортом бавио, раја је увек био, а волео је и скијање, када је имао двадесетак година, ипак увек је желео да буде и музичар - почео је да прича комшија детаље 

- Његова мајка је радила са мојим оцем и онда је он њега једном мало консултовао и рекао му: "Дај немој на музику, дај нађи неки озбиљан посао, неку озбиљну каријеру", међутим, он је одувек желео музику, био је тврдоглав.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: