Kako se situacija razvijala tako je pojedince počelo da interesuje kakav je pevač bio u mladosti. Zbog toga je ekipa "Blic" televizije otputovala u njegov rodni kraj i otkrila do sada nepoznate detalje: 

- Ovde je odrastao. To je kuća, ali ta kuća u kojoj je on živeo je srušena. Tu je odrastao, tu mu je majka, ona je radila u izvršnom veću. Ja nisam odavde, ovo je kuća od moje supruge, ona ga pamti. Bio je šeret dobar. Ja sam učio ovde u vjećnici, tada studirao, a on i Doris Dragović, svirao u kolima, normalno on bez vozačke i tako dalje, znao sam. Uvek je bio takav - kaže sa osmehom komšija.

- Ovo je ta kuća, samo što je preuređena i prodata. Mislim da mu je nećaka prodala ili neko od njegove majke - kaže nam komšija koji živi preko puta.

Foto: ATA images

 

U kraju u kom je DŽinović žive, još uvek stanuju ljudi koji ga pamte od detinjstva:

- Ja njega znam od kako znam za sebe. Tu smo stanovali, njegova mama je tu stanovala i tetka - rekao je komšija iz ulice u kojoj je odrastao poznati pevač:

- On je jedno vreme sa njima živeo, kada je počeo da peva onda se odselio, ali, po meni se više on sportom bavio, raja je uvek bio, a voleo je i skijanje, kada je imao dvadesetak godina, ipak uvek je želeo da bude i muzičar - počeo je da priča komšija detalje 

- NJegova majka je radila sa mojim ocem i onda je on njega jednom malo konsultovao i rekao mu: "Daj nemoj na muziku, daj nađi neki ozbiljan posao, neku ozbiljnu karijeru", međutim, on je oduvek želeo muziku, bio je tvrdoglav.

(Blic)

BONUS VIDEO: