Музичка звезда открила је да јој је баба била хришћанка, а деда муслиман.

- Ја презирем било какве расподеле. Презирем било каква опредељења на нације, вероисповести, опредељења. Зашто?

- Па ево, на пример, моја баба се звала Драгиња. Рођена у Шумадији, у Крагујевцу. Молила се Исусу Христу. А са дуге стране, мој деда је био муслиман. Он је човек клањао, молио се Алаху и тако даље и тако даље... Не делим људе уопште, могу само да делим да ли си добар или си смеће. Ако ми који се бавимо музиком нећемо да спајамо све те људе и ако музика није та, сви ми на овом Балкану, онда све да оде дођавола - рекла је, између осталог, Марија гостујући у емисији "Пусти бригу".

Фото: АТА имагес

 

Са евровизијском победницом је гостовао и композитор и њен пријатељ Сашко Николић, али и млада певачица Анастасија Рилак, која је отпевала насловне нумере за две серије, "Прстен судбине" и "Јача од судбине". Гостујући у емисији, талентована 18-годишња певачица је на директно питање водитељке да ли је свесна шта је све чека на естради самоуверено поручила:

- Ја сам спремна на све што естрада носи са собом. Одустајање није опција, па макар цркла у студију или на бини. Знам да ме људи пореде с Милицом Павловић, али ја желим да будем ја - казала је Анастасија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: