Певачица је рођена у Таревици, у Републици Српској, а није имала нимало лако детињство. Тужно је што у селу у ком је рођена живи око 2000 људи, пошто је већина отишла у иностранство. 

Екипа "Блиц" телевизије, емисије "Метар мог села" се упутила у Таревицу да открије како је Нада живела и кога има од рођака. 

- Овде је била њена мама - показао је зет Наде Топчагић кући  и истиче да певачица није толико обилазила кућу колико је волела да дође у село. 

Фото: АТА имагес

 

Иако мислимо да о њима знамо све, постоје личности које вешто сакрију породичне детаље од јавности. Сличан слућај је и са Надом. 

- Њих су три сестре, најмлађа сестра Надина и од жене моје је умрла у избеглишту у Аустрији. Њена ћерка је живела са бабом, са Надином мамом... Овде су живеле њих две. Ја сам отворио рачун, слао паре из Немачке, а они су радили ту - каже зет Наде Топчагић за емисију "Метар мога села".

Чини се да је у Дому културе завладала потпуна тишина од када Нада тамо не пева. Један близак познаник је причао о Надиним породичним трагедијама: 

- Срећам се мало, као девојка је она долазила тамо код тих својих рођака, али све је то изумрло... - присећа се мештанин села Таревци и наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Долазила је она, али није често, такав јој је и посао, то је нормално све, такав јој је и начин живота, трка, иначе сви трчимо. Хвала богу да је отишла и да је успела у свом животу, свако за себе ради и живи. Она је неоспорно уметница - каже Надин комшија и присећа се трагедије која је задесила породицу

- Та фамилија је била добра, од брата син је био исто добар певач, био је у културно уметничком друштву, ту је певао, али када се заратило онда је тамо убијен, баш на линији где је био, од оних који га не би требали убити. Баш сам се тога сетио пре једно сат и по, ваљда је то божије давање, знам га добро он је добар дечак био. Био је и добар радник, они су имали пољопривредно добро, али баш се сећам када је убијен... То је тако, живот је школа, живот је...

БОНУС ВИДЕО: