На црној листи Јелене Карлеуше од прошле године се нашла и Едита Арадиновић, након што је рекла да јој се не допадају њени нови албуми, иако је присуствовала промоцији истих.

Карлеуша је тада истакла да је "разочарана", а нешто мало касније у јавност је испливала и њхова приватна преписка. Ту није био крај изненађењима, те су тако њих две наставиле с препуцавањем.

Међутим, након тога су се страсти између некадашњих добрих колегиница стишале, али на кратко. Едита је сада шокирала јавност када је изнела скандалознде оптужбе на рачун Карлеуше.

Фото: Инстаграм принтскрин/едитаарадиновиц

 

 

- Помешала си, џукачко понашање је то што си ми спавала с дечком јер твој албум није "моја шољица чаја". А о њему тек да не говорим. То је џукачко понашање мама Јецо, али и даље те готивим јер ниси ти крива што си таква... Идете једно уз друго, мајке ми, написала је Едита.

Подсетимо, млада певачица се пре пар месеци покајала због речи које је изјавила на рачун Карлеуше, те јој се тада јавно обратила и образложила због чега се на такав начин понела према њој:

- Искрено, језичара сам. Ја сам само рекла искрено "нот мy цуп оф теа" у смислу да обожавам њене старе песме и певала сам их до скоро. Онда се десио тај безвезе поступак, ја немам проблем са егом до те мере. Нека остане на овоме, свакако јој желим све најбоље, изјавила је Едита на једној црногорској телевизији.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: