Јована Јоксимовић важи за једну од најлепших и најзгоднијих жена на нашој сцени, а дуги низ година је у срећном браку с Жељком Јоксимовићем ком је подарила троје деце. Популарна водитељка недавно је прославила 43. рођендан, а пре тога је била гошћа у емисији коју води Гоца Тржан.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Због једне изјаве, њена колегиница је жестоко реаговала и поткачила је, а Јована је у емисији открила и податак о себи који су све до сада знали само они најближи. Ако у Гуглу укуцате "колико је Јована Јоксимовић висока" добићете податак са Википедије који није тачан.

Како је сама прзнала, то да је висока 1.6 м није истина. Јована је открила да ли је задовољна собом, али и која је заиста њена висина.

Фото: АТА имагес

 

 

- Никад нисам била задовољна собом. Ја никад нисам стала испред огледала и рекла себи 'Јао, како добро изгледаш'. Знаш колико пута ми се десило да видим своју фотографију из младости и кажем 'Боже, како си добро изгледала', а да тога тада уопште нисам била свесна. Тако да сам сигурна да ћу и за данас, за једно 10 година рећи 'Па погледај како сам добро изгледа када сам имала 43 године' - искрено је рекла Јована, а затим открила и колико је висока.

- На Википедији пише да сам висока 1,6 м, ма то није истина. Ја сам висока 1,73 м - открила је емисији "Ако проговорим" на К1 телевизији.

БОНУС ВИДЕО: