Мирослав Мишић Мијо (45) певач из "Никад није касно" све је разнежио причом о сину двогодишњем Лазару који је провео близу годину дана на једној клиници лечећи се од леукемије.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

И, управо овог маленог борца синоћ је, 28. априла, милионски аудиторијум имао прилику да упозна.

Мијо је недавно обрадовао гледаоце дивном вешћу да је Лазар изашао из болнице и да су сви заједно, а синоћ је радосне вести решио да "пренесе и уживо" гледаоцима популарног музичког такмичења и напокон покаже наследника.

Управо је малени Лазар дошао директно у студио, где је оцу био највећа подршка.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

- Морам да поздравим мог другара Лазара, молим аплауз за њега - рекао је емотивно Жика Јакшић представљаући малишана који је дошао са мајком у велики Грандов студио да подржи наступ оца који је и ушао у ово такмичење да би се борио за свог сина.

- Лазаре, прво ми баци пет - рекао је одушевљен Жика након бурног апалуза, а потом је дао микрофон дечаку и замолио га да поздрави гледаоце.

Жика је то наградио аплаузом и упитао дечака да ли жели да буде на телевизији, на шта је Лазар одговорио одсечно.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

- Не - рекао је дечак.

- Лазар је хвала Богу здрав, леп и весео. Ех, срце моје лепо - констатовао је Жика док је Лазар слао пољупце свом оцу који је стајао на сцени.

Неда Украден поделила је импресије након Мијове животне приче.

- Чула сам да ти је сину боље и аплауз за то. То је у ствари најдивније од свега. Мали се зове Лазар, и колико има година? - питала је Неда, а Мијо је поносно одговорио да његов син у мају пуни три године.

- Лазар је заслужио сву нашу љубав, и твоју наравно. Нека му Бог да здравље и срећно детињство, а ја сам чула да ти осим што си бизнисмен и што се бавиш грађевинарством, ти си у ствари врсни и прави музичар. Нисам до сада имала прилике да те чујем и биће ми драго да видим твој наступ - рекла је Неда, а Мијо је извео у вечерашњој емисији песму Шерифа Коњевића "А онда ми причајте о њој".