Како се сумња, он је почетком априла месеца 2024. године применом насиља угрозио телесни интегритет ванбрачне супруге (20) тако што ју је након расправе око ручка ударао рукама у пределу ногу и глутеуса којом приликом је оштећена задобила повреде у виду хематома, а које повреде су констатоване од стране гинеколога акушера у КБЦ Звездара приликом порођаја оштећене.

Након саслушања осумњиченог, који је у присуству браниоца по службеној дужности изнео одбрану и негирао извршење кривичног дела које му је стављено на терет, поднет је предлог Првом основном суду у Београду за одређивање притвора у трајању од 30 дана, имајући у виду да постоје особите околности које указују да би окривљени боравком на слободи могао утицати на сведоке које је потребно испитати у току поступка и то сведока оштећену - ванбрачну супругу осумњиченог, као и друге чланове заједничког породочног домаћинства. Први основни суд у Београду истог дана донео је решење којим је у односу на осумњиченог одређен притвор.

Тужилаштво ће у току доказног поступка предузети све неопходне доказне радњи неопходне за утврђивање тачног и потпуног чињеничног стања, након ћега ће донети одлуку о даљем поступању.

БОНУС ВИДЕО:

ПРИЧЕ ИЗ ХРОНИКЕ - Насиље крију од родитеља због срамоте