Kako se sumnja, on je početkom aprila meseca 2024. godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet vanbračne supruge (20) tako što ju je nakon rasprave oko ručka udarao rukama u predelu nogu i gluteusa kojom prilikom je oštećena zadobila povrede u vidu hematoma, a koje povrede su konstatovane od strane ginekologa akušera u KBC Zvezdara prilikom porođaja oštećene.

Nakon saslušanja osumnjičenog, koji je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, podnet je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitati u toku postupka i to svedoka oštećenu - vanbračnu suprugu osumnjičenog, kao i druge članove zajedničkog porodočnog domaćinstva. Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

BONUS VIDEO:

PRIČE IZ HRONIKE - Nasilje kriju od roditelja zbog sramote