Александар, односно Алекс М. бавио се музиком, а на његовом Инстаграм профилу није доступно превише информација о музици коју је правио.

Како преносе немачки медији, убиство се догодило у недељу у 2.25 у центру Диследорфа и то после краће расправе између двојице мушкараца.

Према речима очевидаца, сукоб је почео у локалу пошто је осумњичени претио гостима, а онда се посвађао и са власником ресторана. Наводно, решили су да изађу напоље како би решили проблем. Међутим, свађа је постала још гора и осумњичени је изненада извадио пиштољ и неколико пута пуцао у Александра - наводе албански медији.

Хитна помоћ је брзо стигла на место злочина али несрећном реперу из Србије није било спаса.

Како наводе извори немачких медија, убица се после злочина вратио у ресторан у ком је одмах и ухапшен.

- За сада није познато да ли су се убица и жртва познавали од раније, или су се те ноћи први пут срели и посвађали. Рустем Лапи, наводно је такође годинама живео у Немачкој - наводе они.

Испод последње фотографије коју је објавио на Инстаграму пре чак 44 седмице, ређају се бројни коментари људи који се опраштају од Александра.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleks M. (@aleksm402)

 

Поред песме "Oxford", Алекс М. објавио је пре 3 године и песму "Hotspot", која је забележила значајан број прегледа, а пажњу јој је дало преко 100.000 корисника Јутјуба.

 

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО: 

ЕКСКЛУЗИВНО: Доказ да Куртујев послушник Радоица Радомировић намешта Србе на хапшење шиптарима