Већина не зна да је на првој објављеној плочи наше певачице поред имена и презимена стајао надимак "Нина".

Првенац је доживео велики успех, а зорица је и други алпум на којој је песма "Донела те срећа мени" потписала истим надимком. 

На трећој плочи то већ није био случај, стајало је само име и презиме. Није познато због чега је решила да се "одрекне" надимка који јој је донео успех. 

Певачица је једном приликом причала да је одрасла у сиромаштву и да је мрзела своју мајку: 

- Мама Златија је сама бринула о мени и тројици браће. Живели смо у највећој беди јер је мајка имала јадну плату. Не постоји ништа чега бих волела да се сетим из тог периода, што не значи да га се стидим. Била сам најстарија и једино женско у породици. Пошто су се моји родитељи веома рано растали, мама је живела у Смедереву, отац у Београду, а ја сам расла окружена сиромаштвом али и богатством. Отац ме је одводио и остављао по неколико месеци код своје пребогате фамилије, само да би мами напакостио. Код његових сам живела као бубрег у лоју, носила најбољу одећу, јела најфинију храну…После одређеног времена мама би долазила по мене да ме врати кући, а ја сам је тада највише мрзела, јер ме враћала у сиромаштво - открила је благовремено у интервјуу за магазин "Сторy".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: