Мира Бањац, доживела је тешку саобраћајну несрећу 2021. године , али упркос томе, и чињеници да ће ускоро напунити 95. годину, активно учествује у свакодневним обавезама око спремња ручка, одласка на пијацу, али и бриге око наследника. 

- Повукла сам се пре три године након те несреће. Не излазим из куће, понекад одем до пијаце, али увек ми неко прави друштво. Било је тешко када сам остала инвалид. Никада нисмо имали судар пре тога. Крећем се, али мало теже. Била сам свесна шта се догодило када је почело да ме боли цело тело. У Фочи смо били на хитном пријему, прегледали су нас тамо од главе до пете и вратили смо се кући, рекла је Мира која се труди да сачува психу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Глава је здрава. Могу да читам, пратим издаваштво, неке нове писце који долазе. Не могу да учествујем на силним промоцијама, иако сам увек позвана. Покушавам да будем корисна себи и својој околини, живим нормалан живот, имам болесног сина око којег сам заузета, немам толико времена за себе. Скувам ручак, намирим нас обоје и то је то, закључула је легендарна глумица за Пинк. 

БОНУС ВИДЕО: