Глумица Катарина Жутић успешно се бави глумом, али и сликањем, међутим, мало ко зна да је управо том уметношћу успела да се опорави након сазнања да не може да има децу. 

- Покушала сам да имам децу, али просто није ишло. Било ми је тешко када је тај период покушавања да затрудним окончан. У скали тешких животних периода, прво ми је смрт оца са 20 година, па онда ово. Било ми је тешко да се ишчупам из летаргије, али по природи сам феникс и умем да се ишчупам из разних проблематичних мисли и ситуација, започела је Каја, те нам је искрено рекла шта јој је највише помогло у том периоду.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Прво сам уписала режију, нисам могла да седим и чупам косу са главе, што је све лако рећи. Почела сам да снимам, завршила сам режију, и онда се сликање само наметнуло и покупило ме. Са сликањем сам потпуно зацелила рану која је настала након сазнања да нећу моћи да имам пород. Не бих имала времена да се бавим сликарством да сам имала дете, посветила бих се одгајању. Можда је због тога требало да буде овако. Чудни су путеви господњи, закључила је глумица за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: