Glumica Katarina Žutić uspešno se bavi glumom, ali i slikanjem, međutim, malo ko zna da je upravo tom umetnošću uspela da se oporavi nakon saznanja da ne može da ima decu. 

- Pokušala sam da imam decu, ali prosto nije išlo. Bilo mi je teško kada je taj period pokušavanja da zatrudnim okončan. U skali teških životnih perioda, prvo mi je smrt oca sa 20 godina, pa onda ovo. Bilo mi je teško da se iščupam iz letargije, ali po prirodi sam feniks i umem da se iščupam iz raznih problematičnih misli i situacija, započela je Kaja, te nam je iskreno rekla šta joj je najviše pomoglo u tom periodu.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Prvo sam upisala režiju, nisam mogla da sedim i čupam kosu sa glave, što je sve lako reći. Počela sam da snimam, završila sam režiju, i onda se slikanje samo nametnulo i pokupilo me. Sa slikanjem sam potpuno zacelila ranu koja je nastala nakon saznanja da neću moći da imam porod. Ne bih imala vremena da se bavim slikarstvom da sam imala dete, posvetila bih se odgajanju. Možda je zbog toga trebalo da bude ovako. Čudni su putevi gospodnji, zaključila je glumica za Blic.

BONUS VIDEO: