Јована Јеремић се недавно похвалила тиме што је од најбоље пријатељице добила на поклон сат марке "Ролекс", али певачица Весна Ривас тврди да је реч о фејк комаду.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ново јутро

 

- Џована, Џеј Џеј, мали монкеy (енгл. мајмун)... Ја толики презир према једној особи нисам видела, а 30 година сам на јавној сцени. Читам коментаре испод њених смешних клипова и бисера. Она се у неким моментима труди да карикира и да одглуми, али су ти коментари постали антиреклама - истакла је Весна прво.

Фото: АТА имагес

 

- Сада то искаче из онога да је свака реклама добра реклама. Она то више не може да контролише. Могла је док није улетела у его-балон. Неки људи изгубе осећај за стварност, не ходају земљом, не радују се ситницама. Она прича како јој је другарица поклонила ролекс, а реч је заправо о ролексу од 50 до 80 долара - тврди Ривасова за "Хyпе".

Овим поводом се огласила Јована Јеремић огласила и открила да је поднела још две тужбе против Весне Ривас.

- Весни Ривас желим сву срећу и да нађе свој мир. Нећу се јавно оглашавати поводом њеног имена и презимена, а данас је добила две тужбе, поред претходне две, на суду ће доказати своје тврдње ако сматра да је у праву рекла је Јована Јеремић.