Певачица Јелена Карлеуша отказала је наступ у Црној Гори након што се на друштвеним мрежама подигла огромна прашина због њених ставова.

Ппојединци који заговарају мржњу црногорског и српског народу повели су хајку против музичке звезде, те је она била приморана да хитно реагује.

Јелена је исказала жаљење што се у њен рад уплела политика суседне земље, те је упутила извињење.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

 - Нажалост, приморана сам да откажем најављено гостовање у Подгорици због грубог мешања политике у мој наступ. Надам се да дивни братски народ Црне Горе неће дозволити да разне политичке струје у њиховој земљи нападају певачице из Србије. Жао ми је што ових дана можемо да видимо како моју земљу нападају, подржавају отимање територије и гласају против моје земље и мог народа, а онда се љуте када неко гласно постави питање: Зашто, браћо?, написала је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

- То што сам отказала наступ тамо где не поштују моју земљу и вређају ме зато што сам из Србије је доказ да се не продајемо за све паре. Мене паре не интересују. Подрав публици из Подгорице, мојим дивним фановима, жао ми је због ситуације и велики пољубац народу Црне Горе ког неизмерно волим, закључила је Јелена Карлеуша на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО: