Pevačica Jelena Karleuša otkazala je nastup u Crnoj Gori nakon što se na društvenim mrežama podigla ogromna prašina zbog njenih stavova.

Ppojedinci koji zagovaraju mržnju crnogorskog i srpskog narodu poveli su hajku protiv muzičke zvezde, te je ona bila primorana da hitno reaguje.

Jelena je iskazala žaljenje što se u njen rad uplela politika susedne zemlje, te je uputila izvinjenje.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

 - Nažalost, primorana sam da otkažem najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubog mešanja politike u moj nastup. Nadam se da divni bratski narod Crne Gore neće dozvoliti da razne političke struje u njihovoj zemlji napadaju pevačice iz Srbije. Žao mi je što ovih dana možemo da vidimo kako moju zemlju napadaju, podržavaju otimanje teritorije i glasaju protiv moje zemlje i mog naroda, a onda se ljute kada neko glasno postavi pitanje: Zašto, braćo?, napisala je pevačica.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- To što sam otkazala nastup tamo gde ne poštuju moju zemlju i vređaju me zato što sam iz Srbije je dokaz da se ne prodajemo za sve pare. Mene pare ne interesuju. Podrav publici iz Podgorice, mojim divnim fanovima, žao mi je zbog situacije i veliki poljubac narodu Crne Gore kog neizmerno volim, zaključila je Jelena Karleuša na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: