Једна од њих је и Рада Манојловић, која се прославила у овом такмичењу, те је са неколико колега имала прилику и да сними песму на рачун Гранд продукције. Међутим, њу је задесило оно што ниједан певач не би волео, хит који није снимила припао је другој певачици.

Фото: АТА имагес

 

 

Рада је једном открила да је данима плакала због само једног Поповићевог потеза, будући да је он одлучивао о песмама које ће снимити "Звезде Гранда".

- Од свих тих песама постоје демо снимци које сам ја отпевала. Саша Поповић је тада још увек бирао песме за нас и онда је отишао код Аспиринаца у студио и рекао: ‘Мени није нешто ово…’ Нису се договорили. Ја сам плакала месец дана након тога - причала је Рада једном приликом током гостовања у емисији, па открила како је то утицало на Сашу.

Фото: АТА имагес

 

 

- После тога је Поповић скапирао да се дешавају нови трендови и промене у музици и онда је одустао од тога да нам бира песме. Видео је како сам ја одреаговала и какав је бум тај албум направио - открила је Рада.

- Рекао је: "Децо, ја то више не могу очигледно да препознам, нећу више да се мешам. Имате дозволу да сами бирате песме" - објаснила је певачица својевремено

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: