Супруга Слобе Радановића, Јелена је на свом Инстаграм профилу открила како је помогла мајци која је поломила руку да спреми славску трпезу: 

-Мојој мами је сутра слава, али је сломила руку, па је ово мојих руку дело...дневник једне тридесетосмогодишње бабе - написала је Јелена шаљиво, па се похвалила славским колачем који је спремила. 

Многи су били одушевљени Јелениним потезом, а на сам изглед славског колача који ће красити славску трпезу добила је само похвале. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeja.radanovic

 

Јелена је јавно и без устручавања говорила о аутизму који има њен млађи син. Никада није од себе правила жртву, а увек је истицала колику им подршку даје Слоба у тој животној борби. 

- Мој син пуни девет година у децембру, боримо се шест и по година, наш живот изгледа нормално. Посумњала сам око другог рођендана на болест, приметила сам да се чудно понаша. Радио је неке ствари које мој први син није радио. Он је имао млатарање рукицама, изгубио је контакт очима, није реаговао на име, команде. Јео је земљу, лизао стакла, вриштао, није спавао - рекла је Јелена и додала:

- Нисам тражила стручну помоћ, сама сам се изборила... Била сам скамењена и престрављена... Да сам помишљала да ни мени ни мом сину такав живот не треба, јесам и то... Нисам верски фанатик, али морам да кажем да као да ме је нека Божија сила подигла и рекла: Устај жено, сигурно постоји неко решење''. Кад сам почела да истражујем схватила сам да то није крајња тачка. Најгоре је кад си сам, потребна је партнерска подршка. Ја сам то видела кад ме је Бог благословио и послао Слобу у мој живот. Све је дошло на своје и почела сам да гледам на проблем мог сина као на благослов. Мој син много воли да пева, а Слоба је певач. Не гледам на себе као на жртву, не бих га мењала ни за 100 здравих - открила је Јелена у "Премијери".

Фото: ATA имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: