Supruga Slobe Radanovića, Jelena je na svom Instagram profilu otkrila kako je pomogla majci koja je polomila ruku da spremi slavsku trpezu: 

-Mojoj mami je sutra slava, ali je slomila ruku, pa je ovo mojih ruku delo...dnevnik jedne tridesetosmogodišnje babe - napisala je Jelena šaljivo, pa se pohvalila slavskim kolačem koji je spremila. 

Mnogi su bili oduševljeni Jeleninim potezom, a na sam izgled slavskog kolača koji će krasiti slavsku trpezu dobila je samo pohvale. 

Foto: Printskrin/Instagram/jeja.radanovic

 

Jelena je javno i bez ustručavanja govorila o autizmu koji ima njen mlađi sin. Nikada nije od sebe pravila žrtvu, a uvek je isticala koliku im podršku daje Sloba u toj životnoj borbi. 

- Moj sin puni devet godina u decembru, borimo se šest i po godina, naš život izgleda normalno. Posumnjala sam oko drugog rođendana na bolest, primetila sam da se čudno ponaša. Radio je neke stvari koje moj prvi sin nije radio. On je imao mlataranje rukicama, izgubio je kontakt očima, nije reagovao na ime, komande. Jeo je zemlju, lizao stakla, vrištao, nije spavao - rekla je Jelena i dodala:

- Nisam tražila stručnu pomoć, sama sam se izborila... Bila sam skamenjena i prestravljena... Da sam pomišljala da ni meni ni mom sinu takav život ne treba, jesam i to... Nisam verski fanatik, ali moram da kažem da kao da me je neka Božija sila podigla i rekla: Ustaj ženo, sigurno postoji neko rešenje''. Kad sam počela da istražujem shvatila sam da to nije krajnja tačka. Najgore je kad si sam, potrebna je partnerska podrška. Ja sam to videla kad me je Bog blagoslovio i poslao Slobu u moj život. Sve je došlo na svoje i počela sam da gledam na problem mog sina kao na blagoslov. Moj sin mnogo voli da peva, a Sloba je pevač. Ne gledam na sebe kao na žrtvu, ne bih ga menjala ni za 100 zdravih - otkrila je Jelena u "Premijeri".

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO: