Јелена се сада огласила након што су људи њен снимак из емисије са сузама у очима погледали и почели да осуђују њену мајку због тога шта је урадила. Гоцина ћерка је сада појаснила детаље из прошлости: 

- Моја мајка није ништа крива... Ја сам причала о деди, отац моје мајке је био човек који је доста пио и био је преке нарави... Стално би долазио припит и малтретирао баку и све око себе... Била сам мала и немоћна, па сам покушавала да јој помогнем.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenavuckovic1

 

Рекла је да је њена мама била млада, да се борила и радила како њој, брату и сестри не би ништа недостајало. Новац је слала баки са којом је живела: 

- Деда је био тежак човек, знао је баку да повреди доста пута, па смо се стално склањале од њега... Онда сам почела да живим у Сурчину са мамом и покојним Зокијем, тада смо чекали да се моја сестра Зорана роди. Зоки је био диван и прихватио ме као своје дете... бака и ја смо доста времена проводиле са њима. Деда је у међувременуо умро и мој живот је кренуо у једном лепшем смеру...

После су се бака и она преселиле за Сурчин и тамо су живеле са ораном Шијаном: 

- Зоки ме је пуно заволео и рекао мами да се ја преселим да живим са њима, али ја нисам могла од баке да се одвојим па је и она била са нама... Онда се сестра родила, па мој брат Мирослав, кренула сам у школу у Београду, бака је ту била доста и помагала око Зоране и Мирка. Најсрећнији дани су били кад су ми се сестра и брат родили... - испричала је Јелена и напоменула како је Гоца све урадила за њу, брата и сестру.

Фото: АТА имагес

 

 

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: