Регионална звезда је на рочиште стигла због ухођења Гордане Буљан Фландер, бивше директорке "Поликлинике за заштиту деце и младих града Загреба" , а осим тога и због упућених увреда директорки синовљеве школе, Љиљани Клингер.

Северина је директорку назвала "кривоногом бабом."

- Добро сам. Добро сам. Нисам могла доћи у само једним штиклама, већ у два пара. Нисам им могла одолети. Ова црнина на мени је као за модерну сахрану - изјавила је певачица за "24сата.хр"

Према оптужници, тужилаштво за Северину тражи условну казну од 10 месеци с трогодишњим роком суђења.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

После завршеног првог рочишта, дала је изјаву за поменути медиј и истакла да се не осећа кривом за оптужбе које јој се намећу: 

- Једноставно су ми дирали у дете. Не знам што бисте ви урадили да сте на мом месту. Ово је ситуација где уместо да вас држава штити и да вам штити дете, они су против мене подигли оптужницу за дело наметљивог понашања. Јер сам двема женама укљученим у поступак послала смс поруке, које ме притом нису ни блокирале. Дотичне госпође су писале главној државној адвокатици, лично су тражиле да се позабаве са мном. И ево мене пред судом уместо да су оне предмет истраге јер су радиле недозвољене радње са позиција моћи. Наиме, и оне су биле уплетене у то да ми се узме дете на 20 месеци. Пријаве моје и пријаве других жена које су завиле у црно стоје у фиоци код државне адвокарице и то је проблем ове државе. Апсолутно се не осећам кривом и мислим да су нам мом месту требале бити те две господе од којих сам једну назвала кривоногом бабом, јер у Сплиту стварно имам разних израза, а по изјавама нашег председника Милановића, који назива људе разним именима…. А другу, преблајхана плавуша што је такође нешто што спада у колоквијални говор. Суда се не бојим, као Раде Кончар, пуцајте у прса - рекла је Северина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

После другог рочишта изјавила је: 

- Ја нисам нашла своју "Радост" која ће ми решити све проблеме. 

БОНУС ВИДЕО: