За ову окрепљујућу паштету од јаја и сенфа потребно је неколико минута. Можете је користити као прилог уз разна јела, мазати је на хлеб за доручак или за лагану вечеру. Једно је сигурно, нећете се покајати...

Потребно је:

  • 5-6 тврдо куваних јаја
  • 100 г маслаца
  • 1-2 кашике сенфа
  • со

Припрема:

Прво скувајте јаја. Потребно је да буду тврдо кувана. Охлађена јаја згњечите виљушком. Затим додајте маслац и полако мешајте док се маслац лепо не сједини с јајима. Препоручује се да маслац оставите неко време да омекша на собној темпаратури. После тога додајте сенф, посолите по укусу и све добро помешајте.

Фото: Профимедиа

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: