Вештачењем Института за судску медицину, Медицинског факултета у Београду, утврђено је да је Видојева смрт наступила због запаљења срчаног мишића, вероватно вирусног порекла. 

Хемијско-токсиколошком анализе потврдиле су да је Ристовић у моменту смрти био у стању алкохолисаности, са 2.83 промила алкохола у крви. Такође је утврђено да је конзумирао лекове из групе седатива, а који нису били у токсичној концентрацији, односно нису били у концентрацији која би могла да изазове смрт.

Убрзо после Ристовићеве смрти почео је рат између његовог оца Мише Грофа и његове удовице Николине Пишек. Борба око наследства је вођена путем тужби, Миша је неколико пута истицао да Николину занима само новац. Водитељка је на свекрове оптужбе дала изјаву у којој наводи да је он омаловажава. 

Фото: Н. Скендерија, АТА имагес

 

-Не, није се појавила. Не знам зашто, нисмо се ни чули ни видели, да је хтела дошла би. Унука је превише мала да би дошла сама, она је дете. Само нека Николина ужива. Ја сам никако, попио сам неке таблете и легао - рекао је Миша.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: