Тајчи се присетила тренутка када је она учествовала на Евровизији: 

- Ја, толико љубави, уопште нисам знала да постоји. Мислила сам да ће се мени срце пући. Нисам знала да ли ће ми срце издржати. Имала сам осећај одговорности. Желела сам то оправдати, желела сам од себе дати све и још више. И мислим да сам с наступом то одрадила добро. Сад кад гледам снимке, па добро сам ја то одрадила са 19 година - рекла је Татјана Матејаш.

Фото: Анђела Стевановић

 

Певачица је открила да је њен фаворит за победу Бејби Лазања који ове године представља Хрватску са песмом "Рим тим даги дим" због тога што човек тешко одлази из краја из кога је пореклом. 

- Красна је енергија око њега. Свиђа ми се и то што има једну искрену рањивост. Нежан је, а пева снажну песму и која је искрена и отворена. Ту се догодила нека енергија коју сви можемо препознати. Сви имамо ту рањивост и искреност и желимо бити снажни. И јесмо снажни - поручила је Тајчи.

Такође, чула је Теја Дорину песму, а ово мисли о њој: 

- Красна је песма из Србије. Јако ми се свидело када су Бејби Лазања и Теја Дора певали песме једно од другог. Најлепше код тих песама је што не морају победити да би живеле и даље - рекла је Тајчи.

Фото: Профимедиа

 

Нагласила је да је у Малмеу како би наступила на "Балканској журци" у организацији ОГАЕ Шведска.

- Мене већ неколико година клуб фанова Евросонга зове да наступим и ево ове године се поклопило да могу бити овде и наступаћу вечерас у клубу Малме лајв који је прекрасан објекат. За фанове, "Хајде да лудујемо", чак размишљам да обучем хаљиницу у којој сам наступила. Видећемо - рекла је Тајчи за Интернет портал РТС-а.

БОНУС ВИДЕО: