Tajči se prisetila trenutka kada je ona učestvovala na Evroviziji: 

- Ja, toliko ljubavi, uopšte nisam znala da postoji. Mislila sam da će se meni srce pući. Nisam znala da li će mi srce izdržati. Imala sam osećaj odgovornosti. Želela sam to opravdati, želela sam od sebe dati sve i još više. I mislim da sam s nastupom to odradila dobro. Sad kad gledam snimke, pa dobro sam ja to odradila sa 19 godina - rekla je Tatjana Matejaš.

Foto: Anđela Stevanović

 

Pevačica je otkrila da je njen favorit za pobedu Bejbi Lazanja koji ove godine predstavlja Hrvatsku sa pesmom "Rim tim dagi dim" zbog toga što čovek teško odlazi iz kraja iz koga je poreklom. 

- Krasna je energija oko njega. Sviđa mi se i to što ima jednu iskrenu ranjivost. Nežan je, a peva snažnu pesmu i koja je iskrena i otvorena. Tu se dogodila neka energija koju svi možemo prepoznati. Svi imamo tu ranjivost i iskrenost i želimo biti snažni. I jesmo snažni - poručila je Tajči.

Takođe, čula je Teja Dorinu pesmu, a ovo misli o njoj: 

- Krasna je pesma iz Srbije. Jako mi se svidelo kada su Bejbi Lazanja i Teja Dora pevali pesme jedno od drugog. Najlepše kod tih pesama je što ne moraju pobediti da bi živele i dalje - rekla je Tajči.

Foto: Profimedia

 

Naglasila je da je u Malmeu kako bi nastupila na "Balkanskoj žurci" u organizaciji OGAE Švedska.

- Mene već nekoliko godina klub fanova Evrosonga zove da nastupim i evo ove godine se poklopilo da mogu biti ovde i nastupaću večeras u klubu Malme lajv koji je prekrasan objekat. Za fanove, "Hajde da ludujemo", čak razmišljam da obučem haljinicu u kojoj sam nastupila. Videćemo - rekla je Tajči za Internet portal RTS-a.

BONUS VIDEO: