О перформансу Ираца имала је шта да каже и Анђела Игњатовић Бресквица, другопласирана учесница домаћег такмичења "Песме за Евровизију 2024", која није крила запрепашћење због свега што је видела на сцени.

Анђела је објавила слику "Bambie Thug" и написала:

- Шта није у реду са Ирском? Желела сам да прећутим, али не могу. Да ли су људи нормални више? - запитала се Анђела, која је на "Беовизији 2024" певала песму "Гнездо орлово".

Фото: Инстаграм принтскрин/brrrreskvica

 

 

Убрзо након њене објаве уследили су коментари на рачун њене тетоваже коју има у интимном пределу, а којом се раније сама хвалила.

Фото: Инстаграм принтскрин/brrrreskvica

 

 

"Да ли је ово она што име неку тетоважу, ђавоље рогове изнад...", "Има рогове на интимним деловима и она коментарише", писали су корисници Твитера, а онда делили и исечке из њених спотова са сличним елементима.

Фото: Инстаграм принтскрин/brrrreskvica

 

 

О наступу Ирске сви причају

Иначе, Бамбие Тхуг је на "Евровизији 2024" носило рогове, свеће су на бини биле постављене у круг, а низ симбола смо могли да видимо свуда на сцени.

У свом једном интервјуу у једном страном поткасту Бамби је истакло да је волело да прича са дрвећем и сецира цвеће.

Фото: принтскинр Јутјуб/Eurovision

 

 

- Ја сам из Ирске, наше наследство пре католицизма, били смо пагани, мислим да је то у мојој крви. Као дете, живећи на селу, увек су се правили напици - каже Бамбие додајући кад год би било у невољи, оно би трчало у шуми и причало са дрвећем.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: