O performansu Iraca imala je šta da kaže i Anđela Ignjatović Breskvica, drugoplasirana učesnica domaćeg takmičenja "Pesme za Evroviziju 2024", koja nije krila zaprepašćenje zbog svega što je videla na sceni.

Anđela je objavila sliku "Bambie Thug" i napisala:

- Šta nije u redu sa Irskom? Želela sam da prećutim, ali ne mogu. Da li su ljudi normalni više? - zapitala se Anđela, koja je na "Beoviziji 2024" pevala pesmu "Gnezdo orlovo".

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

Ubrzo nakon njene objave usledili su komentari na račun njene tetovaže koju ima u intimnom predelu, a kojom se ranije sama hvalila.

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

"Da li je ovo ona što ime neku tetovažu, đavolje rogove iznad...", "Ima rogove na intimnim delovima i ona komentariše", pisali su korisnici Tvitera, a onda delili i isečke iz njenih spotova sa sličnim elementima.

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

O nastupu Irske svi pričaju

Inače, Bambie Thug je na "Evroviziji 2024" nosilo rogove, sveće su na bini bile postavljene u krug, a niz simbola smo mogli da vidimo svuda na sceni.

U svom jednom intervjuu u jednom stranom potkastu Bambi je istaklo da je volelo da priča sa drvećem i secira cveće.

Foto: printskinr Jutjub/Eurovision

 

 

- Ja sam iz Irske, naše nasledstvo pre katolicizma, bili smo pagani, mislim da je to u mojoj krvi. Kao dete, živeći na selu, uvek su se pravili napici - kaže Bambie dodajući kad god bi bilo u nevolji, ono bi trčalo u šumi i pričalo sa drvećem.

(Blic)

BONUS VIDEO: