Teško da bi na starim fotografijama iko prepoznao Marka Purišića, pevača iz družine "Bejbi Lazanja", jer je uspeo da napravi veliku transformaciju. Lazanja je sa 107 kilograma spao na 75, a kako je uspeo, otkrio je za medije.

- Ceo život sam bio debeljuškast i imao sam u jednom trenutku 107 kg. I onda sam rekao, o-kej, sad je dosta! Moram nešto da preduzmem. Počeo sam da treniram borilačke veštine. Najviše sam zapeo za džiu-džicu i onda teretana, ishrana i evo sad sam na 75 kg - rekao je Lazanja u emisiji "Zdravlje na kvadrat" na Novoj.

Voli biftek – možda i previše

- To mi je jedna od najvećih, recimo top 10 stvari koja mi fali u svemu ovome, da sam izgubio vreme za vežbanje, ali da! Pre sam trenirao čak i šest puta nedeljno, a sada sam spao na jedno tri puta nedeljno i fali mi, iskreno, teretana. Baš zbog toga se i veselim kad će sve ovo stati da mogu nazad na pumpanje, u tišini gurati gvožđe - rekao je pevač.

 

 

- U biti volim biftek, u njega sam se nedavno zaljubio, ribu isto volim. Počeo sam razmišljati, iako sam daleko od ikakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam baš skroz tamo. Strah me je, je li normalno ovoliko mesa konzumirati? To mi je pitanje nad glavom koje trebam proučiti - priznao je.

"Ne želim drugima nabijati nikakve komplekse"

Svoju novu liniju ne želi, kaže, promovisati na društvenim mrežama kako drugima ne bi "nabijao komplekse".

- Kada sam sebe zamišljao kao mladić, kakav ću biti, uvek sam zamišljao jao, slikaću se… I onda sam krenuo da razmišljam i uviđam šta može kriva slika osobe napraviti toj nekoj drugoj osobi koja gleda to? Stvarati njima neke nesigurnosti - rekao je Lazanja.

 

 

- Tako sam na Instagramu imao par slika gde sam ono išredan iz teretane, pod dobrim svetlom, znaš ono trbušnjaci. I onda sam maknuo te slike jer nisam sebe hteo predstavljati na taj način jer to nije ono što ja jesam svaki dan. Ne želim drugima nabijati nikakve komplekse. Želim sebe predstaviti što lošije, to bolje. U smislu izgleda svog - objasnio je.

Priznao je i da je veliki emotivac: "Sve uzimam k srcu čak i kada ne bih trebalo. Znam biti ljubomoran, nagao, eksplozivan sam, makar tako ne izgledam. Reagujem brzo i nepromišljeno nekad".

 

 

Upitan o svojim manama, otkrio je da je – ljubomoran: "Znam biti, ali mnogo manje nego što sam pre bio", priznao je muzičar.

(Zagreb.info)

BONUS VIDEO: