Милица је говорила о међуљудским односима, љубави и очекивањима која је имала: 

- Ја сам као мала волела "Лепотицу и звер". Често га гледам и дан-данас, то ми оставља највећи утисак... Да љубав постоји, да л' је човек звер или није, ако је права жена она ће у мушкарцу пронаћи оно најбоље и претвориће га у принца! Да л' сам ја пронашла звер? (смех) Па, знате, је л'... Да причам опет о љубавном статусу... Он ће остати да сам ја срећна у љубави - рекла је, па открила да ли учи на својим грешкама у везама:

Фпото: АТА имагес

 

Бивша кошаркашица истиче да је наивност много коштала у животу:

- Не, никако! Грешим... Наивна сам, можда негде превише дозвољавам људима, то ме коштало увек! Увек сам искрена, директна, отворена, приступачна, мислим да ме можеш обрлатити како хоћеш! Ја верујем у све - истакла је искрено Милица.

Због профила на сајту за одрасле на ком је делила интиман садржај и тако зарађивала новац, Милица је добила низ критика од јавности: 

- Данас лакше подносим коментаре. За све што урадиш народ те осуђује. Ја сам за свакога имала оправдање и у сваком нађем нешто добро. Да нисам карактер три пута бих се убила, извршила бих самоубиство. Није то лако поднети, ја сам научила да ме шамарају и ударају, али да се дижем и сама себи да говорим: "Идемо даље, легендо, царице" - рекла је у емисији "Без филтера са Саром Миом".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: