Као и сваког човека тог 3. маја, и певача је потресла трагедија у "Рибникару", због које је Београд већ годину дана завијен у црно.

Борис Режак открио је nedavno да су супруга и он донели заједничку одлуку након масакра, а то је да она да отказ у фирми у којој је радила дуги низ година, како би се максимално посветила деци.

Популарни певач је сада открио детаље о породичној одлуци.

Фото: АТА имагес

 

 

- У мојој кући се променило, а у систему ништа. Не осећам промену. Та трагедија је била једна каписла где смо ставили прст на чело. Када пустиш децу у школу, они се враћају гори него што су отишли. Просветни радници немају ауторитет јер су им алати избијени из руку, плаше се свега, испрепадани су. Предалеко је све отишло. Једино ми је било логично да супруга ту буде, да контролише све, као стуб наше породице, рекао је Борис.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени је помогло јер ради сада у нашој заједничкој музичкој фирми. Да ми није ње, не бих толико могао да се посветим музици. Није дала отказ да би била домаћица, ту сам и ја да оперем судове и направим ручак, ствари се деле.

Режак има троје деце, две ћерке и једног сина.

- Моја деца иду у школу на Бановом брду, али то се и међу њима осећа, збуњени су били, сада су као прешли преко тога. Нема мање страха, јасан је Режак.

(Блиц)

ОНУС ВИДЕО: