Теyа Дора је у уторак 7. маја прошла у финале "Евровизије 2024,", а сада је описала како се осећала када је прва прозвана у полуфиналној вечери.

- Тек је то било спремање за оно што сам ја мислила да ће трајати пет минута, нико није очекивао да ћемо први бити прозвани. То је тако дивно било, погледала сам на Јутјубу лајв пренос, вратила сам на тај део, трема ме је ухватила тада, нисам знала шта ће да се деси. Када смо имали пробе, на генералној су нас прозвали прве. Баш смо причали о томе како би било добро да се то деси у полуфиналу и десило се, рекла је Теyа Дора. 

Фото: Профимедиа

 

 

- Немам неки ритуал пред наступ, једино пре него што изађем имам својих десетак минута где сам сама у свлачионици, причам сама са собом у глави. Углавном у моменту одлучим шта ћу да урадим, претпостављам да ће тако бити и у суботу, казала је певачица, па признала које земље су по њеном мишљењу најбоље.

Фото: Профимедиа

 

 

- Ирска ми се допада, доста је промишљено. Хрватска подиже енергију целе арене, Украјна има лепе визуале и моменте. Сви су фантастични, ове за сад могу да издвојим - рекла је српска представница на Евровизији 2024. године.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: